Ons bedrijf nu

Inmiddels is Ross Tucker furniture sinds begin 2004 gevestigd op de huidige locatie in Leek. Het industrieterrein Leeksterhout is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Daar is ook een tweede industrieterrein bij gekomen, Leeksterveld. De groei in de omgeving onder de rook van Groningen en de goede locatie aan de snelweg A7 gaat gestaag door en ook daar profiteren wij van. Ons magazijn beslaat nu 4000m² en ons kantoor en showroom 750m² en er is voldoende ruimte voor uitbreiding in de toekomst.

Op de eerste verdieping is ons kantoor gevestigd. Een bedrijvig onderdeel van onze firma. Hier staan wij en onze medewerkers dagelijks voor u klaar met advies en informatie over onze meubelen en het beantwoorden van uw vragen over onze collectie meubelen. Zowel persoonlijk als via de telefoon of mail staan wij u graag te woord. Wij stellen ons team graag aan u voor.

Wij hebben een schitterende showroom op de begane grond  waar wij u onze stoelen, tafels, kasten en nog veel meer uit de collectie kunnen laten zien. Ook kunnen wij u goed adviseren over project meubelen voor de zorg, horeca, recreatie of kantoor. Maak hier een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Ons magazijn is voorzien van een grote werkplaats waar assemblage van verschillende producten plaats vindt. O.a. tafelonderstellen, tv-tafels, linnenkasten, nachtkastjes en dressoirs worden hier geheel of gedeeltelijk geproduceerd en verpakt voordat deze op transport gezet worden.

Het transport van onze goederen doen wij zelf met onze eigen vrachtauto. Tevens besteden we ook leveringen uit aan een transporteur die vlakbij ons gevestigd is op het industrieterrein in Leek, Smilda & Zn.
Door beide mogelijkheden van vervoer zijn wij heel flexibel met leveren.

   

 

  Toekomst en Visie

 

  Partners

 

Geschiedenis

Ons laatste nieuws
Prijslijst 2018/2019
Prijslijst 2018/2019
Onze nieuwe prijslijst 2018/2019 is naar al onze klanten gestuurd. Mocht u nog niets hebben ontva...
Lees verder ...
Outlet
William armstoel
William armstoel
10 stapelbare armstoelen William frame zwart, bekleed met Stamskin Zen F4350-50456 blue. Te koop ...
Lees verder ...
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze speciale acties en schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Neem contact met ons op
Ross Tucker
Kapteynlaan 19
9351 VG Leek
 
Tel:0594-516017
verkoop@rosstucker.nl
Volg ons ook via