Categorieën
donkere stoelen
donkere stoelen

Het is donker - donkere stoelen


Beschrijving


Stoelen in donkere kleuren.

Werk titel : Het is donker. Fotograaf Bert Barelds, styling Anne-Marie Frazer opdrachtgever Ross Tucker Thema: donker gekleurde stoelen en tafels. On deze foto willen we uitbeelden de werktitel donkere stoelen.

Bent u op zoek naar donker gekleurde stoelen?

Wij hebben donker gekleurde stoelen. Alle houten stoelen kunnen uitgevoerd worden in zwart, donker bruin, kersen kleur of een grijs tint. Onze houten stoelen zijn gemaakt van beukenhout of eikenhout. Voor donker gekleurde stoelen kunt u het beste kiezen voor een stoel in beukenhout, beukenhout is een zeer sterke hout soort. Beukenhouten stoelen hebben een zeer degelijke kwaliteit die jaren meegaat. Van nature heeft beukenhout een zeer lichte kleur, de stoelen worden dan ook gebeitst in de kleur zwart, donker-bruin, kersen of een grijs tint. Door het beitsen van de stoelen ziet u minder van de structuur van het hout en bij zwarte stoelen is zelfs helemaal geen structuur meer te zien. In de downloads vind u de kleuren waarin wij de stoelen kunnen laten beitsen.

Bekleding van donker gekleurde stoelen.

Ook de bekleding van onze stoelen kunnen aangepast worden naar wens. Het uiterlijk van een beklede stoel is bepalend voor het totaal beeld van de stoel. Onze stoelen kunnen bekleed worden met allerlei soorten kunstleer of stof. belangrijk hierbij is of de bekleding van de stoelen brandvertragend en of project geschikt dient te zijn. Kijkt u in onze downloads voor verdere stof en of kunstleer informatie. Ook kunt u zelf een stof of kunstleer aanbieden om de stoelen mee te bekleden.

Bent u op zoek naar tafels bij donker gekleurde stoelen?

In onze collectie vind u ook een ruime keuze in tafels die bij donker gekleurde stoelen passen. Tafels bieden wij aan in verschillende kleuren zoals zwart, donker-bruin, stone grey, donker kersen, antraciet, zebrano zwart. Voor afbeeldingen van deze kleuren kijkt u in de producten onder de catagorie panelen. hier vindt u de kleuren die bij uw donker gekleurde stoelen kunnen passen. Ook kunt u de tafel op maat laten maken.

Als u verder nog vragen heeft over donker gekleurde stoelen en of tafels kunt u ons gerust bellen op telefoonnummer 0594-516017.  Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen.