5 jaar garantie op topkwaliteit
Geassembleerd In ons bedrijf
Meer dan 1001 mogelijkheden
Professionele interieur ontwerpers

Circulair inrichten

Een circulair interieur? circulair ontwerpen? produceren en ondernemen? Duurzame producten staan garant voor een circulair interieur. Of het nu gaat om je recreatie-, studentenhuisvesting- of complete hotelkamer inrichting. Wat de voordelen zijn van circulair meubilair? Meubilair dat zijn waarde behoudt, hoge kwaliteit, geen grondstofverspilling, minder milieubelasting en bovendien een positieve bijdrage aan de maatschappij.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CIRCULAIRE MOGELIJKHEDEN VOOR UW MEUBILAIR

Bij Ross Tucker realiseren we hoe belangrijk het is dat we onze wereld zo goed mogelijk door kunnen geven aan onze kinderen. We voeren daarom een duurzaam beleid op het gebied van inkoop, energie, materialen, vervoer en recycling. Zo zorgen we ervoor dat meubelen en belangrijke onderdelen niet in het afval terecht komen maar hergebruikt worden. Dit doen we door het gebruikte meubilair te voorzien van gerecyclede stoffen, aangepaste frames en het op tijd vervangen van onderdelen. Op die manier zijn onze meubelen helemaal klaar voor een circulair interieur! 

Een belangrijk uitgangspunt is eerst te kijken naar hergebruik van het product, vervolgens hergebruik van onderdelen en tot slot naar het hergebruik van grondstoffen. Zo worden metalen onderstellen gecontroleerd en daar waar nodig is gerepareerd. Als dat niet mogelijk is, wordt het metaal weer gerecycled en hergebruikt. Ook worden meubels vervaardigd van duurzaam hout met het FSC- of PEFC-certificaat uit West-Europa. De onderdelen van kunststof worden weer veelal vervaardigd uit gerecyclede kunststoffen. Onze ontwerpers en projectadviseurs werken nauw samen om nieuwe producten te ontwikkelen die passen in een circulair interieur voor jouw recreatiepark, zorginstelling, studentencomplex, kantoor, of hotel.  

Wij werken op diverse locaties die deel uit maken van onderstaande organisaties:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!