thumbnail
24 september 2021

Vacature: Een uitdagende baan als montage- magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een montage- en magazijnmedewerker. Het is een afwisselende en uitdagende baan waar je deels in het magazijn aan het werk bent, maar ook deels op locatie in Nederland. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf die al meer dan 45 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van interieurconcepten. Bekijk de volledige vacature:

thumbnail
13 september 2021

Samen sterk voor een nieuw interieur voor de Ronald McDonaldhoeve

Als geen ander weten we wat een interieur met je kan doen en hoe het kan bijdragen aan je welzijn. Het werk van de Hoeve gaat ons erg aan het hart en daarom hebben wij besloten ons samen met onze partners en de vrijwilligers van de Hoeve in te zetten om in slechts 1 week alle appartementen compleet te renoveren. Bekijk welke partners de Hoeve een warm hart toedragen:

thumbnail
8 september 2021

Tot rust komen in een luxe Tiny House

Binnenkijken in een Tiny House. In de prachtige natuur bij Overijssel hebben wij een luxe Tiny House ingericht. Deze Tiny House is ingericht om met een gezin van 4 personen een weekend of midweek te genieten. Met uitzicht op het water is dit een fijn verblijf om helemaal tot rust te komen. Bekijk het project:

thumbnail
20 augustus 2021

8-PERSOONS WELLNESS WONING OP LANDAL HET LAND VAN BARTJE

Voor de Wellness woning mochten wij een nieuw interieurconcept ontwikkelen dat past bij het Drentse landschap. De Wellness woning harmonieert met de Drentse omgeving. Door de toegepaste kleuren, materialen en stoffen is dit een interieur waar je tot rust komt. Bekijk het project:

thumbnail
20 augustus 2021

Moderne inrichting in een karakteristiek pand

Midden in Oude Delft staat dit karakteristiek herenhuis. De short stay appartementen zijn opnieuw geschilderd en voorzien van moderne meubelen. Bekijk het project:

thumbnail
19 juli 2021

Zomersluiting

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Het hele team wenst je een fijne zomer toe en bekijk wanneer wij weer voor je klaar staan.

thumbnail
12 juli 2021

Een levendige common room in een Amsterdam

Net binnen in de ring van Amsterdam, aan de Poeldijkstraat heeft De Key een gloednieuw complex gebouwd. In dit nieuwe gebouw zijn 500 sociale nieuwe huurwoningen en gezamenlijke ruimtes ontwikkeld. Een gezellige ruimte, common room, is er gecreëerd door meubels in te zeten die sfeer in de ruimte brengen. Bekijk het project:

thumbnail
7 juli 2021

BLOG | Licht en verkoeling in één plafondventilator

Wanneer de zomer weer aanbreekt en het zonnetje weer begint te schijnen, kan het binnen in een studentenkamer, recreatiewoning of een hotelkamer behoorlijk warm worden. Wij hebben hier een simpele oplossing voor: een plafondventilator die zorgt voor verkoeling, maar ook functioneert als lamp. Lees de blog:

thumbnail
7 juli 2021

Comfortabel wonen aan de Poeldijkstraat in Amsterdam

Een uniek interieurconcept mogen wij ontwikkelen voor het spiksplinternieuwe studentencomplex met 500 sociale huurwoningen. Onze interieurontwerpers hebben praktisch, huiselijkheid en frisheid met elkaar verbonden om tot een moderne woonruimte te komen. Bekijk het project:

thumbnail
21 mei 2021

BLOG | Inventarispakketten: alles voor een vliegende start

De studenten hebben zich ingeschreven voor een opleiding en zijn toegelaten tot een studie. Eindelijk gaan studeren, maar ook voor het eerst op kamers. Het gaan wonen in een studentencomplex is al een ervaring opzich. Zelf koken, wassen, schoonmaken en boodschappen doen. Welke spullen hebben ze daarvoor nodig?

thumbnail
17 mei 2021

GEMODERNISEERDE SHORT STAY APPARTEMENTEN IN DELFT

Het historisch pand in Delft beschikt over ruime appartementen. Een nieuw interieur hebben wij ontworpen voor deze short stay appartementen. Bekijk het project:

thumbnail
26 april 2021

Blog | Circulaire vloeren in een interieur

Een nieuwe vloer voor je recreatiewoning, studentenstudio, zorginstelling of hotel is vaak één van de lastigste keuzes die je moet maken voor je nieuwe interieur. Eén van de manieren waarop je je steentje kan bijdragen aan de toekomst van onze planeet, is door een product te kiezen dat lang meegaat en dat bijna tot in het oneindige kan worden gerecycled. Lees de volledige blog over circulaire vloeren:

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!