thumbnail
1 december 2021

Leer Anne Jan nog beter kennen:

Onze kletspot is gevuld met kletskaarten met boeiende vragen om Anne Jan, die al een paar maanden bij ons werkt, op een leuke manier nog beter te leren kennen. Pak een kop koffie of een thee erbij.

thumbnail
1 december 2021

Huiselijke en sfeervolle common rooms

In diverse gebouwen van DUWO willen ze huiselijke en herkenbare woonkamers, common rooms, inrichten. De warme kleuren geven een gevoel van huiselijkheid in deze common rooms. Bekijk het project:

thumbnail
19 november 2021

Recreatie Vakbeurs 2021: inspirerende gesprekken, frisse blik op de toekomst van recreatie

Het team van Ross Tucker Projectinterieur kijkt terug op een succesvolle eerste deelname aan de Recreatie Vakbeurs. Drie inspirerende en geweldige dagen gehad waarin wij positieve gesprekken hebben gehad. Lees onze ervaring:

thumbnail
24 september 2021

Vacature: Een uitdagende baan als montage- magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een montage- en magazijnmedewerker. Het is een afwisselende en uitdagende baan waar je deels in het magazijn aan het werk bent, maar ook deels op locatie in Nederland. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf die al meer dan 45 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van interieurconcepten. Bekijk de volledige vacature:

thumbnail
13 september 2021

Samen sterk voor een nieuw interieur voor de Ronald McDonaldhoeve

Als geen ander weten we wat een interieur met je kan doen en hoe het kan bijdragen aan je welzijn. Het werk van de Hoeve gaat ons erg aan het hart en daarom hebben wij besloten ons samen met onze partners en de vrijwilligers van de Hoeve in te zetten om in slechts 1 week alle appartementen compleet te renoveren. Bekijk welke partners de Hoeve een warm hart toedragen:

thumbnail
8 september 2021

Tot rust komen in een luxe Tiny House

Binnenkijken in een Tiny House. In de prachtige natuur bij Overijssel hebben wij een luxe Tiny House ingericht. Deze Tiny House is ingericht om met een gezin van 4 personen een weekend of midweek te genieten. Met uitzicht op het water is dit een fijn verblijf om helemaal tot rust te komen. Bekijk het project:

thumbnail
20 augustus 2021

8-PERSOONS WELLNESS WONING OP LANDAL HET LAND VAN BARTJE

Voor de Wellness woning mochten wij een nieuw interieurconcept ontwikkelen dat past bij het Drentse landschap. De Wellness woning harmonieert met de Drentse omgeving. Door de toegepaste kleuren, materialen en stoffen is dit een interieur waar je tot rust komt. Bekijk het project:

thumbnail
20 augustus 2021

Moderne inrichting in een karakteristiek pand

Midden in Oude Delft staat dit karakteristiek herenhuis. De short stay appartementen zijn opnieuw geschilderd en voorzien van moderne meubelen. Bekijk het project:

thumbnail
12 juli 2021

Een levendige common room in een Amsterdam

Net binnen in de ring van Amsterdam, aan de Poeldijkstraat heeft De Key een gloednieuw complex gebouwd. In dit nieuwe gebouw zijn 500 sociale nieuwe huurwoningen en gezamenlijke ruimtes ontwikkeld. Een gezellige ruimte, common room, is er gecreëerd door meubels in te zeten die sfeer in de ruimte brengen. Bekijk het project:

thumbnail
7 juli 2021

BLOG | Licht en verkoeling in één plafondventilator

Wanneer de zomer weer aanbreekt en het zonnetje weer begint te schijnen, kan het binnen in een studentenkamer, recreatiewoning of een hotelkamer behoorlijk warm worden. Wij hebben hier een simpele oplossing voor: een plafondventilator die zorgt voor verkoeling, maar ook functioneert als lamp. Lees de blog:

thumbnail
7 juli 2021

Comfortabel wonen aan de Poeldijkstraat in Amsterdam

Een uniek interieurconcept mogen wij ontwikkelen voor het spiksplinternieuwe studentencomplex met 500 sociale huurwoningen. Onze interieurontwerpers hebben praktisch, huiselijkheid en frisheid met elkaar verbonden om tot een moderne woonruimte te komen. Bekijk het project:

thumbnail
21 mei 2021

BLOG | Inventarispakketten: alles voor een vliegende start

De studenten hebben zich ingeschreven voor een opleiding en zijn toegelaten tot een studie. Eindelijk gaan studeren, maar ook voor het eerst op kamers. Het gaan wonen in een studentencomplex is al een ervaring opzich. Zelf koken, wassen, schoonmaken en boodschappen doen. Welke spullen hebben ze daarvoor nodig?

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!