Leer Anne Jan nog beter kennen:

1 december 2021

Onze kletspot is gevuld met kletskaarten met boeiende vragen om Anne Jan, die al een paar maanden bij ons werkt,  op een leuke manier nog beter te leren kennen. Pak een kop koffie of een thee erbij en maak kennis met hem:

  • Wat maakt jouw uniek?

Hij is de hele dag energiek! Van ‘s ochtends tot ‘s avonds barst hij van de energie en kan dat goed gebruiken in zijn werk en privé. Daarnaast heeft hij ook altijd zin in wat lekkers… lekkere koekjes, biscuitjes en cake maar ook snoepgoed: drop en zoetigheden, maar ook van lekker eten.. Het Bourgondische leven past bij hem!

  • Wat is jouw ambitie als projectleider / projectadviseur?

Projecten van begin tot eind begeleiden tot een mooi eindresultaat. En de ambitie om binnen een jaar nieuwe klanten te binden aan Ross Tucker en waardevolle adviesgesprekken te kunnen voeren binnen de studentenhuisvesting en ook in de recreatie sector. 

  • Waar kun je echt van genieten?

Varen op de Friese wateren: met zijn haren in de wind en genieten van de natuur en schitterende meren. In de zomerperiode is hij hier vaak te vinden. Heerlijk varen met zijn gezin, vrienden en familie. Als kersverse vader kan hij ook hele dagen genieten door naar zijn dochter van nu 2 maanden te kijken en te zien hoe zij zich ontwikkeld.

  • Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?

Energie kan hij kwijt in tennissen. Een paar keer week de baan op met training en competitie. Of met de racefiets op pad. Fietsen in de bossen, polder of heuvellandschappen. Met gemak gaat hij een weekendje naar Limburg om daar te fietsen en te genieten van prachtige rivierdalen, bloeiende landgoederen en kastelen. Maar ook vindingrijkheid komt goed van pas in zijn vrije tijd. Vloeren leggen, schilderen, klussen en lampen ophangen. Hij is een bezig bij in zijn vrije tijd!

 

 

  • Wat is jouw favoriete plek in huis?

De favoriete plek is de woonkamer en eettafel. Dat zijn de plekken waar ze gezellig met vrienden en familie zitten en waar fijne gesprekken gevoerd worden en gezelligheid plaatsvindt.

  • Wat staat er nog op je bucket list?

Mooie reizen maken daar droomt hij van. Een reis maken naar IJsland en Nieuw Zeeland. Twee hele verschillende landen. IJsland: de ongerepte natuur, gletsjers en het noorderlicht. En Nieuw-Zeeland met warme temperaturen, natuurparken, wandelen langs ruige kustlijnen en gouden stranden. Zal hij het van zijn bucket list kunnen afstrepen?

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!