Status update inzake maatregelen Coronavirus

17 maart 2020

Wij informeren jullie graag over welke maatregelen wij bij Ross Tucker Projectinterieur treffen vanwege het coronavirus.

Dit gaat om de volgende zaken:

  • Ons kantoor en onze showroom zijn tijdelijk gesloten voor bezoekers.
  • Tijdens kantooruren zijn wij uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar, zoals jullie van ons gewend zijn.
  • Ross Tucker Projectinterieur blijft, zover dit wordt toegestaan conform de richtlijnen van het RIVM, gewoon geopend om uw orders te blijven verwerken en af te leveren.
  • Onze adviseurs zullen commerciële afspraken buiten de deur vermijden. De afspraken zullen in overleg verplaatst worden of indien gewenst middels digitale media doorgang vinden (skype/whatsapp o.i.d.).
  • Het afleveren van goederen bij ons magazijn is gewoon mogelijk en de goederen zullen gelost worden, waarbij de RIVM maatregelen worden nageleefd.
  • Ons montageteam werkt door en zal de richtlijnen van het RIVM volgen. Er zullen geen handen worden geschud en zij houden 2 meter afstand van anderen.

Deze maatregelen blijven van kracht tot dinsdag 28 april 2020. Wij volgen de adviezen en de richtlijnen van het RIVM op. Zodra daar wijzigingen in komen welke van invloed zijn op onze werkwijze en dienstverlening, dan stellen wij jullie daarvan op de hoogte.

Zorg goed voor jezelf en anderen.

Team Ross Tucker Projectinterieur

Terug naar het nieuwsoverzicht
Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!