BLOG | Inventarispakketten: alles voor een vliegende start

21 mei 2021

De studenten hebben zich ingeschreven voor een opleiding en zijn toegelaten tot een studie. Eindelijk gaan studeren, maar ook voor het eerst op kamers. Het gaan wonen in een studentencomplex is al een ervaring opzich. Zelf koken, wassen, schoonmaken en boodschappen doen. Welke spullen hebben ze daarvoor nodig?

Welkomstpakketten
Aan het begin van een studiejaar is een persoonlijk welkom voor studenten een goede start. In een welkomstpakket kan gedacht worden aan een gepersonaliseerde mok met eigen logo. Diverse theezakjes, koffiezakjes aangevuld met wat suiker en koffiemelkstaafjes. En om een eerste maaltijd te kunnen koken kun je denken aan een kruidenstrooier en een flesje olijfolie.

Schoonmaakpakketten
Het aanbieden van een schoonmaakpakket dat alles bevat wat studenten nodig hebben om hun kamer schoon te maken. Denk aan toiletgarnituur, schoonmaakartikelen als bezem, mop, schoonmaakemmer, spons en schoonmaakmiddelen, maar ook een stoffer en blik.

Keukenpakketten
Met een keukenpakket kunnen studenten direct aan de slag in de keuken. Biedt een wokpan, steelpan en een koekenpan aan. Diverse keukengerei van dunschiller tot aan een spatel, maar ook een platbord, diepbord en bestek. Na het bereiden en eten van de maaltijd is het fijn om het weer netjes in je kast te bewaren. Voeg in een keukenpakket ook afwasborstel en afwasmiddel toe.

Bedlinnenpakketten
De studenten zijn aangekomen in hun nieuw onderkomen en na een lange dag willen ze graag slapen. Stel een bedlinnenpakket samen met een dekbed, kussen, hoeslaken, matrasbeschermer en dekbedovertrek. Het bedlinnenpakket kan samengesteld worden voor elk gewenste bedmaat.

Met een welkomstpakket, schoonmaakpakket, keukenpakket of bedlinnenpakket hebben de studenten alles voor een vliegende start van een studie!

Wil jij een eigen inventarispakket samenstellen? Wij helpen je graag hierbij.

Inventarispakketten - keukenpakketten - studentenpakketten - ross tucker projectinterieur  studentenpakketten - inventarispakketten - bedlinnenpakketten - ross tucker projectinterieur  studentenpakketten - inventarispakketten - bedlinnenpakketten

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!