BLOG | Licht en verkoeling in één plafondventilator

7 juli 2021

Wanneer de zomer weer aanbreekt en het zonnetje weer begint te schijnen, kan het binnen in een studentenkamer, recreatiewoning of een hotelkamer behoorlijk warm worden. Op warme dagen is het beste advies om naar buiten te gaan, de frisse lucht op te zoeken, maar als de nacht voor de deur staat zorgt de warmte in een de ruimte vaak voor slapelozen nachten. Hoe breng je frisse lucht in een ruimte? Wij hebben hier een simpele oplossing voor: een plafondventilator die zorgt voor verkoeling, maar ook functioneert als lamp.

Plafondventilator
Zorg voor een frisse bries in de ruimte met een plafondventilator met licht. Deze ventilator geeft niet alleen maar licht, maar zorgt door het opwekken van luchtcirculatie voor verkoeling. Met deze warme dagen wil je niet te veel bewegen. Daarom is deze plafondventilator te verkrijgen met een afstandsbediening en kun je vanuit je bed of bank de ventilator bedienen. Drie standen zijn er beschikbaar om naar keuze een fijne bries te kiezen. Het licht is ook met de afstandsbediening in drie standen te dimmen: neutraal licht, warm licht en koel licht. De lichtbron is voorzien van LED verlichting. LED verlichting is energiebesparend, natuurvriendelijk en het zijn onderhoudsvrije lampen waardoor deze minder vaak vervangen hoeven te worden. Ook het aansluiten van deze ventilator is vrij eenvoudig. De ventilator kan gewoon op het lichtnet aangesloten worden.

Maak het interieur van een studentenkamer, recreatiewoning of hotelkamer compleet met een plafondventilator en afstandsbediening. Kies voor comfort, licht en verkoeling in warme dagen.

Heb je interesse voor deze plafondventilator? Wij geven je graag advies en helpen je met veel plezier om een ventilator te vinden die perfect past bij je interieur.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!