Blog | Terrasmeubilair met een lange levensduur, juist nu!

12 februari 2021

Milieubewustzijn, duurzaamheid en opwarming van de aarde zijn termen die je de laatste jaren steeds vaker voorbij hoort komen. Het is belangrijk dat wij ons realiseren dat we onze wereld zo goed mogelijk doorgeven aan de volgende generaties. Het handelen van de mens zorgt ervoor dat de aarde en milieu het steeds moeilijker krijgen. Om het milieu zo weinig mogelijk te belasten, kun je er ook voor kiezen om terrasmeubilair met een lange levensduur aan te schaffen.

Levenslang plezier met terrasmeubilair
Onze buitencollectie heeft een elegant design, is licht van gewicht en gemaakt van materialen met een hoge buitenkwaliteit. Deze factoren garanderen een zeer lange levensduur. Hiermee geef je de terrassen bij je recreatiewoningen, chalets of andere verblijfsaccommodaties een stijlvolle en luxueuze uitstraling.  Lange zomeravonden en lang met elkaar tafelen in comfortabele tuinstoelen aan een ruime tafel.

Maar onze buitencollectie biedt ook een scala aan relaxmogelijkheden. Wie houdt er nou niet van schommelen? Iedereen toch? In onze schommelstoelen kun je lekker weg dromen. Combineer ze met de moderne, praktische en stijlvolle bijzettafeltjes. Deze verplaats je handig overal naar toe door het cirkelvormige handvat. Van het terras naar de schommelstoel of zet meerdere bijzettafeltjes bij elkaar. Met dit terrasmeubilair kunnen je gasten optimaal genieten van het heerlijke weer. Het fijne is dat dit terrasmeubilair zeer geschikt is voor buiten, maar zelfs ook voor binnen gebruik.

Terrasmeubilair met lange levensduur - Ross Tucker Projectinterieur

Lamellen mixen
Bij het ontwerp van onze buitencollectie is er gekeken naar organische vormen en lijnen vanuit de natuur. De rugleuning en zitting zijn gemaakt van speciale lamellen die je eenvoudig op het frame klikt. Deze lamellen kunnen eenvoudig vervangen worden en zo kun je kleuren en kleurencombinaties net zo vaak wisselen en mixen als je maar wilt. De armleuningen van deze stoelen zijn gemaakt van bamboe. Bamboe is een duurzaam houtsoort, die wanneer het gekapt wordt, in korte tijd weer aangroeit.

Om het terrasmeubilair een lange levensduur te geven, is regelmatig schoonmaken aan te raden. De lamellen kunnen worden schoon gemaakt met een natte doek of een zachte borstel. De bamboe armleuningen vereisen wat meer aandacht: behandel deze delen af en toe met een speciale olie. Dit moet je 3 tot 4 keer per jaar herhalen.

Terrasmeubilair met lange levensduur - lamellen schoonmaken - Ross Tucker Projectinterieur

Nieuwsgierig naar onze buitencollectie? Bekijk de collectie online of vraag de digitale brochure tuinmeubilair aan. Of maak een afspraak in onze showroom. Hier geven wij uitgebreid advies en ben je van harte welkom om te komen proefzitten.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!