Samen sterk voor een nieuw interieur voor de Ronald McDonaldhoeve

13 september 2021

In de Friese Hoeve, een aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. 

De Hoeve vierde in 2020 haar 10 jarig bestaan. In die tien jaar zijn de 4 vakantie appartementen en de logeerkamers natuurlijk zeer intensief gebruikt en hebben veel gasten van hun verblijf in de Hoeve mogen genieten. Maar na 10 jaar is het interieur toe aan een opfrisbeurt en moeten de meubels worden vervangen. Aangezien de Hoeve afhankelijk is van bijdragen van fondsen en giften en het budget voor de renovatie niet toereikend is om alles aan te pakken, heeft Ross Tucker Projectinterieur besloten een groot deel van de kosten van de renovatie voor zijn rekening te nemen.

Als geen ander weten we wat een interieur met je kan doen en hoe het kan bijdragen aan je welzijn. Het werk van de Hoeve gaat ons erg aan het hart en daarom hebben wij besloten ons samen met onze partners en de vrijwilligers van de Hoeve in te zetten om in slechts 1 week alle appartementen compleet te renoveren. Dat betekent nieuwe vloeren, schilderwerk, nieuwe gordijnen en nieuwe verlichting. We werken allemaal kosteloos of kostendekkend om alle wensen te realiseren binnen het budget. Het nieuwe interieur wordt helemaal van deze tijd en zorgt voor een prettige, warme en huiselijke sfeer.

Onze partners dragen De Hoeve een warm hart toe: UHP services, Akkerman Vloeren, Huizenga Stoffeerbedrijf, Van der Geest schilders, Van der Meijs schilders, AGA Gordijnatelier, JST Products en VIF Projects.

  

 

 

 

 

 

 

      

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!