Ons bedrijf nu

Sinds 2004 is Ross Tucker Projectinterieur gevestigd aan het industrieterrein Leeksterhout in Leek. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod flink uitgebreid en beschikken we over een magazijn van ruim 4000m² en een kantoor mét showroom van 750m². Ook voor in de toekomst is er voldoende ruimte voor uitbreiding!

Ons ruime magazijn is voorzien van een grote werkplaats waar assemblage van verschillende producten plaatsvindt. Hierbij kun je denken aan tafelonderstellen, tv-tafels, linnenkasten, nachtkastjes of dressoirs. De producten worden hier geheel of gedeeltelijk geproduceerd, gecontroleerd en verpakt voordat ze op transport worden gezet.

Alle producten die wij leveren zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Constructies van nieuwe ontwerpen worden vooraf door ons gecontroleerd. Daarbij doen we regelmatig een check of goederen nog steeds aan de vereiste kwaliteit die wij van een product verwachten voldoet. De gemiddelde levensduur van onze producten ligt tussen de 5 en 10 jaar.

Bij Ross Tucker hebben we de gehele logistiek in eigen handen waardoor we garant staan voor tijdige leveringen en een efficiënte inhuizing. Ons streven is daarom ook om alle leveringen zoveel mogelijk te bundelen. Om nog efficiënter en sneller te werken, besteden we ook leveringen uit aan transporteur Smilda & Zn. Smilda is gevestigd op het zelfde industrieterrein en met een basis gebouwd hard werken en afspraak is afspraak!

Beleef en ervaar zelf de unieke collectie van Ross Tucker in onze ruim opgezette showroom in Leek. In alle rust kunt u ons totale aanbod van stoelen, banken, tafels en kasten bekijken. Onze medewerkers staan klaar om u goed te adviseren over projectmeubilair voor onder andere de zorg, horeca, recreatie of kantoor. U kunt hier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak!

Wij werken op diverse locaties die deel uit maken van onderstaande organisaties:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!