Comfortabel wonen aan de Poeldijkstraat in Amsterdam

Aan de Poeldijkstraat in de Delflandpleinbuurt, net binnen de ring van Amsterdam, heeft Lieven de Key 500 sociale nieuwe huurwoningen gebouwd voor internationale studenten. Wij mochten een uniek woon- en interieurconcept ontwikkelen voor dit nieuwe studentencomplex. In dit gebouw zijn gezamenlijke ruimtes gebouwd, zoals een studieruimte, een common room (woonkamer) en keuken waar actieve internationale studenten samen kunnen komen. Het gebouw kenmerkt zich door een wooncomfort in een dynamische vorm, een U-vorm. In het midden is een gezamenlijke binnentuin gecreëerd waar studenten kunnen relaxen, elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontspannen. 

De studentenkamers zijn geschikt voor eenpersoonshuishoudens en hebben een oppervlakte van gevarieerd van 20 tot 25 m2 en groter. Elke kamer is voorzien van een keuken en eigen badkamer. Bij het ontwikkelen van dit interieurconcept hebben wij gekeken naar gemak, praktisch, maar vooral om het 'thuisgevoel' te creëren.

Spiksplinternieuwe studentenkamerinrichting

In slechts een paar weken tijd hebben wij de studentenkamers voorzien van moderne meubelen. De studentenkamers zijn praktisch ingericht. Zo heeft het bed een prominente plek in de kamer en het hoofbord staat tegen de muur aan geplaatst. Je kan heerlijk met het zitkussen tegen de muur aan lezen of studeren. In het hoofdbord zit een lamp met USB-lader waardoor studenten de telefoon kunnen opladen, maar ook hun laptop kunnen voorzien van stroom. Vrienden uitnodigen, Netflix kijken of lezen kan op de mosgroene bank dat voorzien is van waterafstotende bekleding. Voor de indeling en kleurenplan hebben onze interieurontwerpers praktisch, huiselijkheid en frisheid met elkaar verbonden om tot een moderne woonruimte te komen. De studentenkamers zijn gereed en binnenkort kunnen de internationale studenten wonen in dit spiksplinternieuwe pand aan de Poeldijkstraat in Amsterdam. Wij wensen alle studenten veel woonplezier toe.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!