RENOVATIE STUDENTENCOMPLEX IN HARTJE AMSTERDAM

Het pand van DUWO aan de Eerste Ringdijkstraat bevindt zich in het centrum van Amsterdam en is in 2007 gebouwd. Het gebouw biedt plaats aan in totaal 325 studenten. Hiervan zijn 150 appartementen in gebruik voor internationale studenten en 175 voor Nederlandse studenten.

De bewoners studeren meestal op de UvA of de VU. Gezien de gunstige ligging ten opzichte van deze beide onderwijsinstellingen en het openbaar vervoer, is dit een perfecte locatie voor deze studenten. Hoewel het pand tussentijds wel regelmatig onderhoud heeft gehad qua schilderwerk, wanden en vloeren, was het nu tijd voor een grote renovatie. Wij mochten voor deze klant de 150 appartementen voor internationale studenten renoveren. Hoewel er in de planning een tijdsbestek was van 7-8 weken, hebben wij de volledige renovatie uitgevoerd in slechts 5 weken. Wij hebben het bestaande meubilair een tweede leven gegeven, alle wanden en plafonds geschilderd, de badkamer en keuken opnieuw gekit en alle appartementen voorzien van een nieuwe PVC vloer, gordijnen, verlichting en meubilair.

NIEUW EN FRIS CONCEPT ZORGT VOOR EEN PRETTIG WOONKLIMAAT

Het pand aan de Eerste Ringdijkstraat was het eerste renovatieproject van DUWO waar het nieuwe interieurconcept is geplaatst. Wij mochten dit concept als eerste voor DUWO produceren en leveren. De nieuwe meubellijn kenmerkt zich door de modulariteit. Vanwege de glijdoppen zijn de kasten en het bed eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast is gekozen voor bedden van 120 cm breed waarbij de kasten van 60 cm een perfecte afscheiding kunnen vormen tussen het zitgedeelte en het slaapgedeelte. De drie kasten, het bed en het bureau zijn anders ten opzichte van elkaar te plaatsen, zodat de student al snel een eigen thuis kan maken.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!