Een eigentijds interieur met een huiselijke touch

Midden in de Wieringermeerpolder ligt dit appartementencomplex. Dit complex biedt huisvesting voor medewerkers voor een snel, groeiend en innovatief bedrijf. Deze medewerkers verblijven in een, vaak tijdelijke, locatie ver van thuis of hun gezin. De impact die dat op mensen heeft is natuurlijk enorm groot. Daarom
creëerden wij voor deze groeiende groep een ‘thuis’.

Een thuis ver van huis

Een interieurconcept met een eigentijds interieur met een huiselijke touch. Het kleurenpalet bestaat uit warme en natuurlijke kleuren dat zorgt voor een fijne uitstraling van de appartementen. Elk appartement heeft een eigen keuken waar ze heerlijke gerechten kunnen koken, een ruime tafel en een fijne bank om te relaxen en een slaapkamer.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!