Interieur flexwoningen

Wij mochten het interieur voor de presentatie units voor de flexwoningen van de slimme huizenfabriek inrichten, bedenken en stylen.

De flexwoningen van Plegt-Vos vormen het snelle antwoord op urgente huisvestingsvraagstukken, aangezien ze het totale flexproject onder één dak faciliteren. De flexwoningen worden geproduceerd in hun eigen fabrieken.
We hebben de units ingericht zodat Plegt-Vos kan laten hoe je luxe en fijn kan wonen in deze units. Tevens hebben wij in deze units ook de vergader- en ontvangstruimte ingericht met kekke en opvallende details.

De biobased flexwoningen dragen bij aan een duurzame wereld; voor het milieu én voor haar gebruikers. Bij de productie van de units wordt geen beton of staal gebruikt, maar hout. Voor elke boom die verwerkt wordt in de units, wordt een nieuwe boom terug geplant.
De flexwoningen zijn ontwikkeld op basis van de Woonstandaard. Hierdoor zijn ze geschikt voor een-, twee- en driepersoonshuishoudens, studio’s én driekamerappartementen.

Gezellige hippe fijne plek om te studeren of om thuis te werken

We hebben een huiselijke sfeer weten te creëren door meubels en accessoires in de ruimtes te zetten die voor het thuisgevoel zorgen. Bij binnenkomst wordt je verrast door een mix van natuurlijke materialen en kleurrijke details. Door de vele ramen in de units is er een fijne, natuurlijke lichtinval en door het gebruik van grote interieurstukken voelt de ruimte groter.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!