Ga voor de juiste raambekleding

Naast de keuze voor een goede vloer, de juiste kleurencombinatie op de muren en meubelen, speelt raambekleding een grote rol in het totaalplaatje. De juiste raambekleding is de sfeermaker in de ruimte. Sfeervolle raambekleding geeft het interieur een warm en stijlvol gevoel. De keuze van de raambekleding begint om met elkaar op zoek te gaan naar wat de functie in de ruimte is, wat voor activiteit er plaatsvindt, hoeveel licht en zon wil je in de ruimte laten binnenkomen. Dit zijn meer de praktische zaken. Maar ook te kijken naar het totaalplaatje.

Wat voor gevoel en sfeer wil je creëren en welke materialen en type raambekleding past bij het complete interieur. Dit alles vatten wij samen in een raambekledingadvies op maat dat past bij de wensen, dat gebruiksvriendelijk is en dat past bij de sfeer en uitstraling van de ruimte. Voor elke ruimte bieden wij passende raambekleding aan!

Raambekleding is de sfeermaker in de ruimte

Het kiezen van de juiste raambekleding is niet altijd even makkelijk. Wij helpen je daar graag bij. Samen kijken we naar de praktische zaken van de raambekleding en die stemmen we af op het interieur. In een ruimte kan je kiezen voor (verduisterende) gordijnen, rolgordijnen, inbetweens, vouwgordijnen, plissé gordijnen en jaloezieën; de mogelijkheden zijn hierin eindeloos. De activiteit in een ruimte bepaalt of je juist gaat voor verduisterend of licht doorschijnende raambekleding, maar ook de structuur, kleur en interieurstijl. In een interieur mag de raambekleding niet ontbreken. Uiteraard voldoet onze raambekleding aan hoge eisen op het gebied van brandwerendheid. Wij geven uitgebreid raamdecoratie advies op maat! Onze werkzaamheden kunnen zijn om op locatie de raambekleding in te meten en ze op te hangen, ook inclusief rails of andere ophangsystemen. Bij het kiezen van raambekleding kunnen wij je compleet ontzorgen. Wij geven graag advies, meten het op en hangen de gekozen raambekleding voor je op!

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!