Geef kleur aan een ruimte

Kleur geeft leven. Het bepaalt de sfeer en uitstraling van een interieur. Ruimtes als een vergaderruimte, kantoren, entree, woonkamers van recreatiewoningen, zorginstellingen of studentenkamers kun je er visueel mee vergroten of zorgen voor meer sfeer en gezelligheid. Kleur kan iets accentueren, maar ook laten opgaan in de omgeving. We gaan samen op zoek naar de gewenste uitstraling die passend is bij de vloer en de ruimte en vertalen dat in een kleuradvies en/of interieurconcept. Durf kleur te gebruiken in een ruimte, het bepaalt de eigenheid en persoonlijkheid van deze ruimte.

Met elkaar bekijken we wat de activiteit in de ruimte is, wat is het doel van deze ruimte en de grootte van de ruimte. Wij geven je graag kleuradvies welke kleuren je het beste kunt combineren, passend bij de activiteit en gemoedtoestand in de ruimte. Kleuren kunnen juist een intieme of huiselijke sfeer creëren of bijvoorbeeld frisheid en levendigheid, maar ook kan het de ruimte groter of kleiner laten lijken of aanvoelen.

Het gebruiken van geschilderde lambriseringen is dan ook iets wat wij vaak toepassen, omdat dit een zeer groot effect heeft op de uitstraling en beleving van de ruimte, terwijl de kosten relatief laag zijn

Kies de juiste wandbekleding

Door kleur aan te brengen in een ruimte en in het interieur breng je balans aan en creëer je de juiste sfeer. Je kunt ruimtes bij elkaar betrekken, in elkaar over laten vloeien of juist van elkaar scheiden. Kleur aanbrengen in een ruimte kan op diverse mogelijkheden, voor ons is het belangrijk dat het past bij de gebruikers en dat het de gewenst uitstraling heeft waar je je prettig bij voelt. Voor elke ruimte en uitstraling hebben wij een passend advies op maat. Je kunt in de ruimte een object of meubel juist accentueren door een kleurvlak, rechte, schuine of ronde vlakken schilderen, geschilderde lambrisering aanbrengen, de muren en plafond schilderen voor een ruimtelijke effect of juist gaan voor een accentmuur in een kleur. Ook bieden wij een tal aan mogelijkheden voor kunststof wandbescherming. Deze wandbescherming is 100 % bacterieel en bestendig tegen chemische middelen en heeft een hoge krasbestendigheid. De wanden zijn te leveren in heldere kleuren en zijn PVC-vrij en 100% recyclebaar. Met kleur geef je de ruimte levendigheid! Wij geven graag kleuradvies op maat met net dat beetje meer dan je verwacht! Ons kleuradvies is: dat wij ons met elkaar gaan verdiepen in de functie, activiteit en gewenste uitstraling van de ruimte. Wij gaan er dan mee aan de slag en geven kleuradvies in de vorm van een moodboard. Een moodboard waar je geïnspireerd wordt door de gekozen kleuren, het idee en het gevoel visualiseert.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!