Interieur voor het hoofdgebouw van Landal Aerwinkel in Limburg

Het hoofdgebouw op Landal Landgoed Aerwinkel in Limburg heeft een complete verbouwing ondergaan. Het Landgoed bevindt zich rondom de Limburge bossen en natuur. Waar je een zeiltocht kunt maken of een wandeling door het nationaal park. Wij mochten een interieurconcept maken voor dit hoofdgebouw waarbij het interieur past bij de omgeving.

Zeer sfeervolle architectuur

Wij hebben ervoor gekozen om de natuurlijke sfeer van de omgeving te vertalen in moderne en strakke lijnen. Het interieur is een combinatie van natuurlijke en warme tinten. Een mooie warme kleur op de fauteuils geeft het warme gevoel. Door het gebruik van diverse materialen en strakke en ronde vormen maakt het geheel sfeervol.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!