Kies de juiste vloer

De vloer is het startpunt, de basis van het interieur. De kleur van de vloer heeft een grote impact op het gevoel en de beleving van een ruimte. Het kiezen van de juiste vloer wordt door veel mensen als ‘lastig’ ervaren, want de vloer speelt een grote rol in de beleving en uitstraling. Ga je voor een visgraat vloer, een industriële vloer of juist een klassieke vloer?

De keuze van een vloer begint bij ons met goed luisteren. Luisteren naar jullie wensen en behoeften, maar ook zeker naar die van de gebruikers. Daarom gaan we samen op zoek en kijken we goed naar hoe intensief zal de vloer gebruikt worden; hoe is het onderhoud van deze vloer; hoe eenvoudig is het schoon te houden; hoe kunnen we ons steentje bijdragen aan het milieu; hoe creëren we het gewenste resultaat in deze ruimte? Allemaal vragen die we met elkaar onderzoeken en die wij dan weer vertalen in een vloeradvies op maat. Voor elke ruimte, groot of klein is er een vloer op maat die past bij de ruimte en de gewenste uitstraling geeft.

Vloeradvies op maat

Als het gaat om het creëren van een huiselijk, warm en uitnodigend interieur is de keuze van de vloer essentieel. De keuze voor de juiste vloer kan ruimtes bijvoorbeeld ruimtelijker laten ogen of juist ruimtes samen laten komen. De keuze van een vloer is zeer ruim. Je kan kiezen voor een harde bedekking bijvoorbeeld een PVC vloer, gelegd in wildverband of visgraatmotief, laminaat, parket, marmoleum, linoleum vloer of een gietvloer, maar ook voor zachte vloeren als tapijt of tapijttegels. Wanneer de gewenste vloer gekozen is, kan ons team aan het werk. Onze werkzaamheden bestaan uit op de juiste manier voorbereiden van de ondergrond. Dit kan zijn slopen van de bestaande vloeren, inclusief schuren en egaliseren; schuren en ontvetten van de bestaande tegelvloer of linoleumvloer; leggen van een geschikte ondervloer; leveren, leggen en eventueel afkitten van de gewenste nieuwe vloeren. De afgelopen jaren hebben wij al diverse vloeren mogen leggen in overheidsgebouwen, gemeentes, zorginstellingen, kantoren, appartementencomplexen, scholen, studentenkamers en recreatiewoningen. Wij geven graag vloeradvies met net dat beetje extra! Wij ontzorgen jou graag van A tot Z en met ons team zorgen we ervoor dat het van ontwerp tot aan realisatie in de puntjes wordt verzorgd! De vloer is gelegd en wordt netjes opgeleverd door ons team en ligt klaar om gebruikt te worden. Uiteraard werken onze stoffeerders door geheel Nederland en soms net erbuiten.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!