Kleurrijk interieur voor zorgappartementen

In de Friese Hoeve, een aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. De Hoeve vierde in 2020 haar 10 jarig bestaan. In die tien jaar zijn de 4 vakantie appartementen en de logeerkamers natuurlijk zeer intensief gebruikt en hebben veel gasten van hun verblijf in de Hoeve mogen genieten. Maar na 10 jaar is het interieur toe aan een opfrisbeurt en moeten de meubels worden vervangen. Aangezien de Hoeve afhankelijk is van bijdragen van fondsen en giften en het budget voor de renovatie niet toereikend is om alles aan te pakken. Het werk van de Hoeve gaat ons erg aan het hart en daarom hebben wij besloten om samen met het team en onze partners dit te realiseren.

Breng kleur in het interieur

Onze interieurontwerpers combineerden de thema's : lucht, heide, bos en strand met praktische en eigentijdse meubelen. Elk appartement heeft zijn eigen thema, kleurenpalet en materialen die zorgen voor fijne prikkels en dat past bij de beleving en ervaring van de zorgintensieve kinderen en hun gezinnen. Het nieuwe interieur is helemaal van deze tijd en zorgt voor prettige, warme en huiselijke sfeer.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!