NIEUWE TEAMRUIMTE VOOR 115 JAAR OUD GYMNASIUM

Het Murmellius Gymnasium in Alkmaar is een school met een lange geschiedenis. De school maakt deel uit van de grotere scholengemeenschap SOVON.Op de eerste etage van het oude gebouw is de teamruimte gevestigd. Dit is een plek waar de docenten tussen de lessen door gebruik van maken, waar ze hun pauze doorbrengen, met elkaar overleggen en hun lessen voorbereiden. Een teamruimte hoort een plek te zijn waar je mensen kan ontmoeten en je kan terugtrekken en moet een prettige sfeer uitademen. Het huidige interieur was gedateerd en hoognodig toe aan een opfrisbeurt.
Wij mochten het pand inrichten conform het ontwerp van architect Rinske Bakels.

COMPLETE METAMORFOSE TOT EEN TEAMRUIMTE VAN DEZE TIJD

Het eindresultaat mag er zijn! De 20 jaar oude meubelen hebben plaatsgemaakt voor frisse nieuwe tafels, stoelen en banken. De architect heeft gekozen voor verschillende concepten binnen 1 ruimte: loungen op de grote hoekloungebank en de fauteuils, overleggen/vergaderen aan de ronde tafels, lekker pauzeren aan de statafels en eten op de banken langs de muur. De lichte kleuren in combinatie met de visgraatvloer die de sfeer uitademt van het pand, zorgen voor een heerlijke ruimte waar je graag wilt zijn. In deze ruimte hebben wij ook veel maatwerk toegepast zoals de grote inloopkast, de plantenbakken en de boekenkast.

Deel dit project

Wij werken op diverse locaties die deel uit maken van onderstaande organisaties:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!