Recreatie interieurs die prikkelen

Ross Tucker Projectinterieur is een familiebedrijf uit Leek met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen van interieurconcepten. Ons hart gaat sneller kloppen van het inrichten van recreatiewoningen en vakantiehuizen. De afgelopen jaren hebben wij al vele recreatiewoningen of een heel vakantiepark ingericht voor Landal Green Parks of Center Parcs. Ook voor alleen een nieuw meubel: bankstel, tafel met stoelen of verlichting zijn wij de juiste partner!

Wij kunnen zélfs het volledige inrichtingsproces uit handen nemen. Samen met jou kijken wij hoe wij de recreatie inrichting kunnen laten aansluiten bij de eisen en wensen van deze tijd of van de verhuur- of beheerorganisatie waar je de exploitatie hebt ondergebracht. Een goed ingerichte woning is immers beter verhuurbaar en levert daarmee meer rendement op. Zaken als veiligheid, gemak en comfort voor de gasten staan bij ons voorop. Ons doel is dat zowel de eigenaar, vakantieganger, manager van het recreatiepark én de facilitaire dienst tevreden zijn met het resultaat!

Ultieme gastbeleving

Een goed interieur begint met goed luisteren. Luisteren naar jullie wensen, maar ook zeker naar de recreanten. Daarom gaan we samen op zoek naar de gewenste uitstraling en beleving dat passend is bij het park. Onze meubelen kunnen op maat gemaakt worden, kunnen tegen een stootje, en de mogelijkheden daarin zijn groot. Wij laten ons graag inspireren door de natuurlijke omgeving en creëren de juiste sfeer van meubelen (maatwerk), kleur, materiaal, stof, lichtplan en bijpassende accessoires voor de ultieme vakantiebeleving. Wij maken interieurs die een lange levensduur hebben, stijlvol, eigentijds en binnen het budget. Wij helpen je graag verder om samen met jou interieurs te ontwikkelen met de ultieme gastbeleving.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!