Smaakvolle recreatie inrichting voor een nieuw resort

Resort Drentse Lagune staat beleving van het strandmeer centraal. Een recreatiewoning met strand en fraai uitzicht over het water! Dit resort ligt gelegen in het midden van Drenthe en is omringd door nationale natuurparken, gezellige brink- en esdorpen en prachtig landschap.

We nemen je graag mee in het werk van Vincent van Gogh, die de basis en inspiratie vormt van ons inrichtingsconcept voor de Drentse Lagune. Dit concept is ontwikkeld aan de hand van drie werken van de meester-schilder. De sfeer van ieder schilderij is vertaald in het interieur van de drie type recreatiewoningen. Vincent schreef in een van zijn brieven: "Kleur drukt uit zichzelf iets uit, dat kan men niet missen, daar moet men gebruik van maken"

Recreatie interieur: Het witte huisje tussen de olijfbomen

Bij het binnentreden van de recreatiewoningen willen wij de gasten verrassen met het gevoel van luxe en een uniek karakter, met een knipoog naar het meesterwerk. De kleuren vanuit het schilderij: het witte huisje tussen de olijfbomen komen terug in het interieur. De kleur groen komt in wat harde en zachte tinten terug in de keuken, salontafel, comfortabele eetstoelen en de kleurvlakken op de muren. Groen in combinatie met aardetinten en mosterdgeel geven het gevoel van geborgenheid. De sfeervolle uitstraling van het resort, water en het landschap van Drenthe zal voelbaar zijn in de recreatiewoning, maar ook op het terras.

Deel dit project

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!