Studentencomplex International Student House in Delft

Het International Student House (ISH) in Delft biedt met 332 units ruimte aan zo’n 350 internationale studenten.
Het nieuwe studentenhuisvestingscomplex maakt deel uit van het masterplan TU-Noordgebied, dat ook de omvorming van verschillende omliggende historische TU-gebouwen tot studentenappartementen omvat. In totaal biedt het nu gerealiseerde plan plaats aan ruim 900 studenten. Het ISH vormt binnen het hele gebied de centrale ontmoetingsplek en stedelijke huiskamer voor de studenten.

TU-Noordgebied is een nauwe samenwerking tussen de TU Delft, studentenhuisvester DUWO en de gemeente. Naast huisvestingscapaciteit beslaan de doelen onder meer een sterkere relatie tussen de stad en de TU-campus, een levendige dynamiek tussen de studenten en het verbinden van communities.

Bij het ISH hebben wij de volledige inrichting inclusief vloer- en wandafwerking voor onze rekening genomen.

Architectonisch hoogstandje in het hart van Delft

In het ontwerp en de uitvoering van het International Student House is door de architect veel aandacht besteed aan een zorgvuldig ontwerp en detaillering, zowel in esthetisch als bouwtechnisch opzicht. Zo is de detaillering van de trappenhuizen erop gericht om het concept van een zo transparant en elegant mogelijk glazen 'dopje' recht te doen. De minimale vormgeving vraagt immers een zo strak mogelijke detaillering, kennis van het materiaal en productietechnieken en uiteindelijk een feilloze uitvoering.

Deel dit project

Wij werken op diverse locaties die deel uit maken van onderstaande organisaties:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!