5 jaar garantie op topkwaliteit
Geassembleerd In ons bedrijf
Meer dan 1001 mogelijkheden
Professionele interieur ontwerpers

Projectstoffering: van vloer tot aan plafond

Ons hart gaat sneller kloppen bij het geven van advies van vloer tot aan plafond. Of het gaat om de keuze van vloer, kleuradvies te geven voor de ruimte of raambekleding samen te stellen: Wij zijn de juiste partner. De afgelopen jaren hebben wij al diverse projectstofferingsprojecten mogen inrichten bij overheidsgebouwen, gemeentes, zorginstellingen, kantoren, appartementencomplexen, scholen, studentenkamers en recreatiewoningen.

Ons advies is net dat beetje meer!

De juiste keuze voor projectstoffering begint met goed te luisteren. Luisteren naar jullie wensen en behoeften, maar ook zeker naar de gebruikers. Daarom gaan we samen op zoek naar de juiste uitstraling en vertalen dat in een advies op maat van vloeren, raambekleding en kleuradvies. In dit lookbook projectstoffering willen wij laten zien dat wij van vloer tot aan plafond, de complete stoffering kunnen verzorgen. Maar dat niet alleen wij kunnen ook het complete interieur, meubelen, ontwikkelen. Onze meubelen kunnen op maat gemaakt worden en de mogelijkheden daarin zijn groot.  Voor het interieur laten wij ons graag inspireren door de omgeving en creëren de juiste sfeer van meubelen (maatwerk), kleur, materiaal, stof, lichtplan en bijpassende accessoires voor de ultieme beleving! Wij maken interieurs die een lange levensduur hebben, stijlvol en binnen het budget.

 

Onderhoud van de vloeren

Een vloer wordt dagelijks gebruikt door duizenden volwassen en kindervoeten. Maar ook rollende bedden, rolstoelen en bureaustoelen. Dat vraagt om het juiste onderhoud. Op locatie bekijken we wat voor specifieke behandeling de vloer nodig heeft. Het maakt niet uit of het een nieuwe, bestaande of beschadigde vloer is. Voor elke type vloer is een juiste behandeling. Onze behandeling is minder tijdrovend en heeft een duurzame bescherming tegen mechanische en chemische invloeden. Zo verlengen wij de levensduur van de vloer en is het niet altijd nodig om de vloer eruit te halen. 

Wij zijn graag jouw partner voor projectstoffering en complete interieurs. Wij ontzorgen jou van ontwerp tot aan realisatie en ons advies is net dat beetje meer waar je naar verlangt!

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!