5 jaar garantie op topkwaliteit
Geassembleerd In ons bedrijf
Meer dan 1001 mogelijkheden
Professionele interieur ontwerpers

Laten we samen aan tafel gaan

Een goed interieur begint met goed luisteren. Dit doen we graag aan tafel en luisteren naar jullie wensen, maar ook zeker naar de recreanten. Samen aan tafel kijken we naar de gewenste uitstraling door zelf kleuren, stoffen en materialen te kiezen en dat vertalen we samen naar een passend interieurconcept. Met elkaar maken we interieurs die ontworpen zijn voor een zeer intensief gebruik en die een lange levensduur hebben. Ook bekijken we samen de lijst met inrichtingseisen die een verhuur- of beheerorganisatie heeft opgesteld. Wij zorgen ervoor dat jouw interieur aan die eisen voldoet, zodat jij het optimale rendement uit de vakantiewoning kan halen. Met elkaar aan tafel maken we een interieur dat stijlvol, de ultieme gastbeleving heeft en passend is binnen het budget.

Ross Tucker Projectinterieur: perfect in project

Ross Tucker Projectinterieur is een familiebedrijf uit Leek met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen van interieurconcepten. De afgelopen jaren hebben wij vele recreatiewoningen en vakantieparken van Landal, Centerparcs en Roompot mogen inrichten. Benieuwd naar deze interieurprojecten? Laat je inspireren! 

We zien je graag aan tafel

Kom bij ons aan tafel zitten tijdens de Recreatievakbeurs op 16, 17 en 18 november 2021. Plan je bezoek in en laten we samen aan tafel gaan op
standnummer 154. Wij kijken er naar uit om samen met jou een stijlvol en smaakvol interieur te ontwikkelen.
Plan je bezoek in!

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!