5 jaar garantie op topkwaliteit
Geassembleerd In ons bedrijf
Meer dan 1001 mogelijkheden
Professionele interieur ontwerpers

Samen kunnen we meer!

De afgelopen jaren hebben wij al veel projectinrichters en interieurarchitecten mogen ondersteunen bij het inrichten van hun projecten, zoals hotels, zorginstellingen, studentenstudio’s en recreatiewoningen. De rol die wij hierbij spelen, is heel uiteenlopend: de één heeft behoefte aan interieuradvies en -ontwerp; de ander wil alleen ondersteuning in kleur- en meubelkeuzes; maar er zijn ook partijen waarvoor wij het gehele traject uitvoeren: van advies, ontwerp, inhuizen en oplevering.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Leek. En je kunt gerust je klant meenemen! Want in overleg met jou kunnen we ervoor zorgen dat de gekozen producten in de gewenste opstelling in onze showroom klaar staan. Zo kan je klant zelf alle producten proberen en kun je hem het concept of de producten laten ervaren die jij bedacht hebt. Uiteraard kunnen wij ook zorgen dat je eventueel een product of kleurstalen mee kunt nemen naar je klant.

Vaak wil je klant ook graag een indruk krijgen van hoe je plan er in zijn geheel uit komt te zien. Als je dat wilt, kunnen wij je helpen met het maken van een compleet interieurontwerp in 3D. Dit geeft een goed beeld van hoe jij de ruimtes bedacht hebt en inspireert de klant om voor jouw plan te kiezen.

Bij het inrichten van een compleet hotel, vakantiepark, studentencomplex of zorginstelling komt nogal wat kijken, zeker op logistiek gebied. Heel vaak heb je dat zelf al geregeld, maar weet dat ons bedrijf ook is ingericht op dit soort uitdagende logistieke projecten. Deze moeten vaak onder grote tijdsdruk plaatsvinden. Wij beschikken over een eigen wagenpark voor het vervoer van de producten; monteurs die de meubelen inhuizen en plaatsen; en een projectleider die zorgt dat alles opgeleverd wordt, zoals wij dat samen hebben afgesproken. Mocht je zelf over voldoende mensen beschikken, dan zorgen wij ervoor dat de producten op de gewenste tijd bij je klant worden aangeleverd, zodat jullie het verder zelf kunnen inhuizen.

Nieuwsgierig geworden naar ons en ons bedrijf? Wij nodigen je graag uit om eens kennis met ons te maken.
Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!