5 jaar garantie op topkwaliteit
Geassembleerd In ons bedrijf
Meer dan 1001 mogelijkheden
Professionele interieur ontwerpers

Snelleverprogramma: biedt de oplossing in korte tijd

Wij kunnen ons voorstellen dat je het interieur van je vakantiewoning, hotel of restaurant up-to-date wilt maken, voordat de gasten weer komen. En je alleen de meubels wilt veranderen die daar écht aan toe zijn. Als projectinrichter denken wij met je mee en kunnen wij snel, efficiënt en binnen een passende budget alles voor je gereed maken met ons snelleverprogramma.

Alleen meubels vervangen die daar écht aan toe zijn?

Het snelleverprogramma is het met zorg samengesteld van producten die in elk (bestaand) interieur passen. Het is een selectie van onze eigen kwalitatief hoogwaardige producten en zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Wij doen regelmatig een check-up bij de goederen en producten of die nog steeds aan de vereiste kwaliteit voldoen die wij van producten verwachten. Deze op maat gemaakte meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben de gehele logistiek in eigen handen waardoor wij garant staan voor tijdige leveringen en efficiënte inhuizing.

Online kun je al kennismaken met de producten uit het snelleverprogramma. Bekijk onze collectie. Of beleef en ervaar zelf de collectie van ons snelleverprogramma in onze ruim opgezette showroom in Leek. In alle rust kun je dan de collectie bekijken.
Maak bij ons verkoopteam een afspraak in onze showroom.

Wij helpen je graag met de juiste interieuradviezen via de e-mail, telefoon of een persoonlijke ontmoeting in onze showroom of op locatie!

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!