thumbnail
19 juli 2021

Zomersluiting

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Het hele team wenst je een fijne zomer toe en bekijk wanneer wij weer voor je klaar staan.

thumbnail
12 juli 2021

Een levendige common room in een Amsterdam

Net binnen in de ring van Amsterdam, aan de Poeldijkstraat heeft De Key een gloednieuw complex gebouwd. In dit nieuwe gebouw zijn 500 sociale nieuwe huurwoningen en gezamenlijke ruimtes ontwikkeld. Een gezellige ruimte, common room, is er gecreëerd door meubels in te zeten die sfeer in de ruimte brengen. Bekijk het project:

thumbnail
7 juli 2021

BLOG | Licht en verkoeling in één plafondventilator

Wanneer de zomer weer aanbreekt en het zonnetje weer begint te schijnen, kan het binnen in een studentenkamer, recreatiewoning of een hotelkamer behoorlijk warm worden. Wij hebben hier een simpele oplossing voor: een plafondventilator die zorgt voor verkoeling, maar ook functioneert als lamp. Lees de blog:

thumbnail
7 juli 2021

Comfortabel wonen aan de Poeldijkstraat in Amsterdam

Een uniek interieurconcept mogen wij ontwikkelen voor het spiksplinternieuwe studentencomplex met 500 sociale huurwoningen. Onze interieurontwerpers hebben praktisch, huiselijkheid en frisheid met elkaar verbonden om tot een moderne woonruimte te komen. Bekijk het project:

thumbnail
21 mei 2021

BLOG | Inventarispakketten: alles voor een vliegende start

De studenten hebben zich ingeschreven voor een opleiding en zijn toegelaten tot een studie. Eindelijk gaan studeren, maar ook voor het eerst op kamers. Het gaan wonen in een studentencomplex is al een ervaring opzich. Zelf koken, wassen, schoonmaken en boodschappen doen. Welke spullen hebben ze daarvoor nodig?

thumbnail
17 mei 2021

GEMODERNISEERDE SHORT STAY APPARTEMENTEN IN DELFT

Het historisch pand in Delft beschikt over ruime appartementen. Een nieuw interieur hebben wij ontworpen voor deze short stay appartementen. Bekijk het project:

thumbnail
26 april 2021

Blog | Circulaire vloeren in een interieur

Een nieuwe vloer voor je recreatiewoning, studentenstudio, zorginstelling of hotel is vaak één van de lastigste keuzes die je moet maken voor je nieuwe interieur. Eén van de manieren waarop je je steentje kan bijdragen aan de toekomst van onze planeet, is door een product te kiezen dat lang meegaat en dat bijna tot in het oneindige kan worden gerecycled. Lees de volledige blog over circulaire vloeren:

thumbnail
12 april 2021

Luxueuze hotelsuites in een monumentaal pand in Arnhem

Een ontwerp mochten wij maken voor de receptie en de 18 luxueuze hotelsuites. Het hotel kenmerkt zich door de oude ornamenten, de smalle gangen en de ruime suites. Een overnachting in dit drie sterren hotel staat voor een comfortabel verblijf.

thumbnail
30 maart 2021

Een warm en kleurrijk interieur in een 4-persoos tent

Puur kamperen in de natuur, maar met een interieur dat je een luxe ervaring geeft. Voor deze 4-persoons tent hebben wij een nieuw interieurconcept ontworpen waarbij luxe, gemak en kampeergevoel samenkomen.

thumbnail
30 maart 2021

BLOG | 4 tips voor de inrichting van een compacte kamer

Het inrichten van een studentenkamer of een Tiny House is een hele uitdaging. De beschikbare ruimte is vaak heel beperkt (13-16 m2), maar je moet wel kunnen beschikken over alles wat je dagelijks nodig hebt. Hoe doe je dat? Wij geven je 4 handige tips.

thumbnail
26 maart 2021

VERNIEUWDE RECREATIE INRICHTING LANDGOED HET GROTE ZAND

Een vernieuwd interieurconcept ontwikkeld voor een aantal vakantiehuizen op Landgoed Het Grote Zand. De natuurlijke materialen en stoffen zorgde ervoor dat het interieur wordt opgenomen in zijn bosrijke omgeving.

thumbnail
19 februari 2021

Een eigentijds interieur met een huiselijke touch

Een interieurconcept ontwikkeld voor een appartementencomplex voor huisvesting van medewerkers voor een snel, groeiend bedrijf. Het werd een eigentijds interieur met een huiselijke touch.

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!