thumbnail
2 december 2020

Kerstsluiting 2020

Nog enkele weken en dan is het jaar 2020 afgelopen. Toch hebben wij dit jaar mooie interieurs mogen opleveren en zijn wij ook nog druk bezig met het afronden van diverse projecten. Daarna gaan we genieten van de kerstdagen.

thumbnail
16 november 2020

Experience Days 2021 op 5,6 & 7 januari

Laat je inspireren! En kijk hoe de unieke De Waard tenten en een inrichting van Ross Tucker samengaan tijdens de Experience Days bij De Waard Business in Roden. Beleef de ultieme vakantiebeleving! Lees hier meer over:

thumbnail
29 oktober 2020

Nieuw en warm interieur voor vakantiehuizen in Zeeland

Een fris interieur ontwikkeld dat past bij de Zeeuwse omgeving. Laat je inspireren en bekijk dit project:

thumbnail
21 oktober 2020

BLOG | Duurzame gordijnen uit gerecyclede materialen

Naast meubilair en vloeren, hebben ook gordijnen een grote impact op het milieu. Wij bieden als alternatief circulaire gordijnen aan en dit is het meest duurzame gordijn van Nederland. Lees het gehele blog:

thumbnail
2 oktober 2020

Renovatie van een historisch pand in Delft

Een renovatieproject wat voor ons de kers op de taart was. Het interieur heeft een combinatie van verschillende materialen en kleuren dat past bij de historie en het karakter van het pand. Bekijk het project:

thumbnail
30 september 2020

Een hecht familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat

Een hecht familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat. Maak kennis met ons:

thumbnail
15 september 2020

BLOG | Pasteltinten zijn de nieuwe trend

Wanneer pasteltinten op de juiste manier worden toegepast, geven ze het interieur frisheid en tegelijkertijd een zomers gevoel. Lees hier de tips en laat je inspireren hoe je pasteltinten kunt toevoegen in het interieur.

thumbnail
10 september 2020

Metamorfose van monumentaal pand in Breda

Het gehele pand is aan de binnenzijde geschilderd, passend in de stijl van het pand en met het behoud van karakteristieke elementen. Bekijk het project.

thumbnail
4 september 2020

BLOG | Het belang van de juiste stoel in de ouderenzorg

Herkenbaarheid van meubilair speelt een grote rol voor mensen met dementie. Stel dat een persoon met dementie qua beleving 15 jaar terug in de tijd leeft, dan kan het zo zijn dat hij een moderne stoel niet als stoel herkent, omdat de vorm ver afstaat van zijn referentiebeeld. Lees het gehele blog online verder:

thumbnail
25 augustus 2020

Een studentenkamer dat past bij de behoefte van de gebruiker en bij de identiteit van de organisatie

Een studentenkamer ontwikkelt dat past bij de behoefte van de eindgebruiker (student) en bij de identiteit van de organisatie. Bekijk het hippe en nieuwe interieurconcept.

thumbnail
14 augustus 2020

Gloednieuwe en sfeervolle studentenkamers voor WonenBreburg

Voor WonenBreburg mochten wij de roemrijke “Ster flats” aan de Professor Verbernelaan in Tilburg renoveren. Praktisch, eigentijds en modern zijn met elkaar verbonden in deze studentenkamers.

thumbnail
13 augustus 2020

Studentenkamer inrichting in hartje Amsterdam voor Woonstichting de Key

In de binnenstad van Amsterdam mochten wij voor Woonstichting de Key 80 studentenkamers een nieuwe look geven. Wij zijn bij het bedenken van de nieuwe ontwerpen verder gaan kijken dan alleen maar de inrichting. Bekijk de stijlvolle en effectieve kamers.

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!