thumbnail
2 maart 2021

Vacature: Een uitdagende baan als montage- en magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een montage- en magazijnmedewerker. Het is een afwisselende en uitdagende baan waar je deels in het magazijn aan het werk bent, maar ook deels op locatie in Nederland. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf die al meer dan 45 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van interieurconcepten. Bekijk de volledige vacature:

thumbnail
2 maart 2021

Vacature: Ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde functie als allround montagemedewerker?

Ons montageteam is toe aan versterking! Ben jij of ken jij een montagemedewerker in hart en nieren? Je werkt en monteert mee aan een project vanaf de start tot aan de oplevering. Wij bieden jou een uitdagende en gevarieerde baan aan bij groeiend bedrijf die al meer dan 45 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van interieurconcepten. Bekijk de volledige vacature:

thumbnail
19 februari 2021

Een eigentijds interieur met een huiselijke touch

Een interieurconcept ontwikkeld voor een appartementencomplex voor huisvesting van medewerkers voor een snel, groeiend bedrijf. Het werd een eigentijds interieur met een huiselijke touch.

thumbnail
12 februari 2021

Blog | Terrasmeubilair met een lange levensduur, juist nu!

Levenslang plezier met terrasmeubilair ! Onze buitencollectie heeft een elegant design, is licht van gewicht en gemaakt van materialen met een hoge buitenkwaliteit. Deze factoren garanderen een zeer lange levensduur. Lees de volledige blog:

thumbnail
29 januari 2021

Inventarispakketten: alles voor een vliegende start!

De studenten hebben zich ingeschreven voor een opleiding en zijn toegelaten tot de studie. Eindelijk gaan studeren, maar ook voor het eerst op kamers. Het gaan wonen in een studentencomplex is al een ervaring op zich. Welke spullen hebben zij daarvoor nodig? Bekijk hoe wij jullie kunnen helpen met het samenstellen van een compleet uniek inventarispakket:

thumbnail
11 januari 2021

Moderne inrichting voor watervilla's in Drenthe

Vrijstaande watervilla's met een moderne en luxe inrichting. Het interieur is een combinatie van pastelkleuren met grijstinten. Bekijk het project hier en laat je inspireren:

thumbnail
7 december 2020

BLOG | 12 tips voor de inrichting van je vakantiewoning

Het inrichten van je vakantiewoning is toch nét even iets anders dan het inrichten van je eigen huis. Je wilt je gasten immers het ultieme vakantiegevoel geven. Maar hoe richt je nou praktisch, effectief en sfeervol een chalet of vakantiewoning in? Wij geven 12 effectieve tips. Lees het hier:

thumbnail
2 december 2020

Kerstsluiting 2020

Nog enkele weken en dan is het jaar 2020 afgelopen. Toch hebben wij dit jaar mooie interieurs mogen opleveren en zijn wij ook nog druk bezig met het afronden van diverse projecten. Daarna gaan we genieten van de kerstdagen.

thumbnail
16 november 2020

Experience Days 2021 op 5,6 & 7 januari

Laat je inspireren! En kijk hoe de unieke De Waard tenten en een inrichting van Ross Tucker samengaan tijdens de Experience Days bij De Waard Business in Roden. Beleef de ultieme vakantiebeleving! Lees hier meer over:

thumbnail
29 oktober 2020

Nieuw en warm interieur voor vakantiehuizen in Zeeland

Een fris interieur ontwikkeld dat past bij de Zeeuwse omgeving. Laat je inspireren en bekijk dit project:

thumbnail
21 oktober 2020

BLOG | Duurzame gordijnen uit gerecyclede materialen

Naast meubilair en vloeren, hebben ook gordijnen een grote impact op het milieu. Wij bieden als alternatief circulaire gordijnen aan en dit is het meest duurzame gordijn van Nederland. Lees het gehele blog:

thumbnail
2 oktober 2020

Renovatie van een historisch pand in Delft

Een renovatieproject wat voor ons de kers op de taart was. Het interieur heeft een combinatie van verschillende materialen en kleuren dat past bij de historie en het karakter van het pand. Bekijk het project:

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!