thumbnail
2 juni 2023

Ross Tucker Projectstoffering | Nieuwe locatie in Breda

Ons hart gaat sneller kloppen bij het geven van advies van vloer tot plafond. Of het gaat om de keuze van vloer, kleuradvies te geven voor de ruimte of raambekleding samen te stellen: wij zijn de juiste partner. Ross Tucker Projectstoffering nodigt je graag uit op onze nieuwe locatie in Breda!

thumbnail
9 november 2022

Huis van bewaring de Vest

Het huis van bewaring de Vest wordt omgetoverd tot studentenhuisvesting.

thumbnail
28 september 2022

Recreatie vakbeurs Hardenberg 2022

thumbnail
9 mei 2022

Artikel: interieur met een persoonlijke touch

Interieur is meer dan alleen inrichting. Het is ook beleving. Persoonlijke beleving. Wie op het gebied van interieur zijn gast wil verrassen, maakt het verblijf aantrekkelijk met domotica, intens kleurgebruik en een personal touch.

thumbnail
25 januari 2022

Luxe en uniek karakter in vakantiewoning

Een vakantiewoning gelegen midden in een prachtige natuur mochten wij een interieur ontwikkelen dat luxe en karakter uitstraalt. Bekijk dit unieke interieurconcept:

thumbnail
1 december 2021

Huiselijke en sfeervolle common rooms

In diverse gebouwen van DUWO willen ze huiselijke en herkenbare woonkamers, common rooms, inrichten. De warme kleuren geven een gevoel van huiselijkheid in deze common rooms. Bekijk het project:

thumbnail
19 november 2021

Recreatie Vakbeurs 2021: inspirerende gesprekken, frisse blik op de toekomst van recreatie

Het team van Ross Tucker Projectinterieur kijkt terug op een succesvolle eerste deelname aan de Recreatie Vakbeurs. Drie inspirerende en geweldige dagen gehad waarin wij positieve gesprekken hebben gehad. Lees onze ervaring:

thumbnail
13 september 2021

Samen sterk voor een nieuw interieur voor de Ronald McDonaldhoeve

Als geen ander weten we wat een interieur met je kan doen en hoe het kan bijdragen aan je welzijn. Het werk van de Hoeve gaat ons erg aan het hart en daarom hebben wij besloten ons samen met onze partners en de vrijwilligers van de Hoeve in te zetten om in slechts 1 week alle appartementen compleet te renoveren. Bekijk welke partners de Hoeve een warm hart toedragen:

thumbnail
8 september 2021

Tot rust komen in een luxe Tiny House

Binnenkijken in een Tiny House. In de prachtige natuur bij Overijssel hebben wij een luxe Tiny House ingericht. Deze Tiny House is ingericht om met een gezin van 4 personen een weekend of midweek te genieten. Met uitzicht op het water is dit een fijn verblijf om helemaal tot rust te komen. Bekijk het project:

thumbnail
20 augustus 2021

8-PERSOONS WELLNESS WONING OP LANDAL HET LAND VAN BARTJE

Voor de Wellness woning mochten wij een nieuw interieurconcept ontwikkelen dat past bij het Drentse landschap. De Wellness woning harmonieert met de Drentse omgeving. Door de toegepaste kleuren, materialen en stoffen is dit een interieur waar je tot rust komt. Bekijk het project:

thumbnail
20 augustus 2021

Moderne inrichting in een karakteristiek pand

Midden in Oude Delft staat dit karakteristiek herenhuis. De short stay appartementen zijn opnieuw geschilderd en voorzien van moderne meubelen. Bekijk het project:

thumbnail
12 juli 2021

Een levendige common room in een Amsterdam

Net binnen in de ring van Amsterdam, aan de Poeldijkstraat heeft De Key een gloednieuw complex gebouwd. In dit nieuwe gebouw zijn 500 sociale nieuwe huurwoningen en gezamenlijke ruimtes ontwikkeld. Een gezellige ruimte, common room, is er gecreëerd door meubels in te zeten die sfeer in de ruimte brengen. Bekijk het project:

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!