thumbnail
26 april 2021

Blog | Circulaire vloeren in een interieur

Een nieuwe vloer voor je recreatiewoning, studentenstudio, zorginstelling of hotel is vaak één van de lastigste keuzes die je moet maken voor je nieuwe interieur. Eén van de manieren waarop je je steentje kan bijdragen aan de toekomst van onze planeet, is door een product te kiezen dat lang meegaat en dat bijna tot in het oneindige kan worden gerecycled. Lees de volledige blog over circulaire vloeren:

thumbnail
12 april 2021

Luxueuze hotelsuites in een monumentaal pand in Arnhem

Een ontwerp mochten wij maken voor de receptie en de 18 luxueuze hotelsuites. Het hotel kenmerkt zich door de oude ornamenten, de smalle gangen en de ruime suites. Een overnachting in dit drie sterren hotel staat voor een comfortabel verblijf.

thumbnail
30 maart 2021

Een warm en kleurrijk interieur in een 4-persoos tent

Puur kamperen in de natuur, maar met een interieur dat je een luxe ervaring geeft. Voor deze 4-persoons tent hebben wij een nieuw interieurconcept ontworpen waarbij luxe, gemak en kampeergevoel samenkomen.

thumbnail
30 maart 2021

BLOG | 4 tips voor de inrichting van een compacte kamer

Het inrichten van een studentenkamer of een Tiny House is een hele uitdaging. De beschikbare ruimte is vaak heel beperkt (13-16 m2), maar je moet wel kunnen beschikken over alles wat je dagelijks nodig hebt. Hoe doe je dat? Wij geven je 4 handige tips.

thumbnail
26 maart 2021

VERNIEUWDE RECREATIE INRICHTING LANDGOED HET GROTE ZAND

Een vernieuwd interieurconcept ontwikkeld voor een aantal vakantiehuizen op Landgoed Het Grote Zand. De natuurlijke materialen en stoffen zorgde ervoor dat het interieur wordt opgenomen in zijn bosrijke omgeving.

thumbnail
19 februari 2021

Een eigentijds interieur met een huiselijke touch

Een interieurconcept ontwikkeld voor een appartementencomplex voor huisvesting van medewerkers voor een snel, groeiend bedrijf. Het werd een eigentijds interieur met een huiselijke touch.

thumbnail
12 februari 2021

Blog | Terrasmeubilair met een lange levensduur, juist nu!

Levenslang plezier met terrasmeubilair ! Onze buitencollectie heeft een elegant design, is licht van gewicht en gemaakt van materialen met een hoge buitenkwaliteit. Deze factoren garanderen een zeer lange levensduur. Lees de volledige blog:

thumbnail
29 januari 2021

Inventarispakketten: alles voor een vliegende start!

De studenten hebben zich ingeschreven voor een opleiding en zijn toegelaten tot de studie. Eindelijk gaan studeren, maar ook voor het eerst op kamers. Het gaan wonen in een studentencomplex is al een ervaring op zich. Welke spullen hebben zij daarvoor nodig? Bekijk hoe wij jullie kunnen helpen met het samenstellen van een compleet uniek inventarispakket:

thumbnail
11 januari 2021

Moderne inrichting voor watervilla's in Drenthe

Vrijstaande watervilla's met een moderne en luxe inrichting. Het interieur is een combinatie van pastelkleuren met grijstinten. Bekijk het project hier en laat je inspireren:

thumbnail
7 december 2020

BLOG | 12 tips voor de inrichting van je vakantiewoning

Het inrichten van je vakantiewoning is toch nét even iets anders dan het inrichten van je eigen huis. Je wilt je gasten immers het ultieme vakantiegevoel geven. Maar hoe richt je nou praktisch, effectief en sfeervol een chalet of vakantiewoning in? Wij geven 12 effectieve tips. Lees het hier:

thumbnail
2 december 2020

Kerstsluiting 2020

Nog enkele weken en dan is het jaar 2020 afgelopen. Toch hebben wij dit jaar mooie interieurs mogen opleveren en zijn wij ook nog druk bezig met het afronden van diverse projecten. Daarna gaan we genieten van de kerstdagen.

thumbnail
16 november 2020

Experience Days 2021 op 5,6 & 7 januari

Laat je inspireren! En kijk hoe de unieke De Waard tenten en een inrichting van Ross Tucker samengaan tijdens de Experience Days bij De Waard Business in Roden. Beleef de ultieme vakantiebeleving! Lees hier meer over:

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!