thumbnail
15 september 2020

Pasteltinten zijn de nieuwe trend

Wanneer pasteltinten op de juiste manier worden toegepast, geven ze het interieur frisheid en tegelijkertijd een zomers gevoel. Lees hier de tips en laat je inspireren hoe je pasteltinten kunt toevoegen in het interieur.

thumbnail
10 september 2020

Metamorfose van monumentaal pand in Breda

Het gehele pand is aan de binnenzijde geschilderd, passend in de stijl van het pand en met het behoud van karakteristieke elementen. Bekijk het project.

thumbnail
4 september 2020

Het belang van de juiste stoel in de ouderenzorg

Herkenbaarheid van meubilair speelt een grote rol voor mensen met dementie. Stel dat een persoon met dementie qua beleving 15 jaar terug in de tijd leeft, dan kan het zo zijn dat hij een moderne stoel niet als stoel herkent, omdat de vorm ver afstaat van zijn referentiebeeld. Lees het gehele artikel verder:

thumbnail
25 augustus 2020

Een studentenkamer dat past bij de behoefte van de gebruiker en bij de identiteit van de organisatie

Een studentenkamer ontwikkelt dat past bij de behoefte van de eindgebruiker (student) en bij de identiteit van de organisatie. Bekijk het hippe en nieuwe interieurconcept.

thumbnail
14 augustus 2020

Gloednieuwe en sfeervolle studentenkamers voor WonenBreburg

Voor WonenBreburg mochten wij de roemrijke “Ster flats” aan de Professor Verbernelaan in Tilburg renoveren. Praktisch, eigentijds en modern zijn met elkaar verbonden in deze studentenkamers.

thumbnail
13 augustus 2020

Studentenkamer inrichting in hartje Amsterdam voor Woonstichting de Key

In de binnenstad van Amsterdam mochten wij voor Woonstichting de Key 80 studentenkamers een nieuwe look geven. Wij zijn bij het bedenken van de nieuwe ontwerpen verder gaan kijken dan alleen maar de inrichting. Bekijk de stijlvolle en effectieve kamers.

thumbnail
10 augustus 2020

Short Stay appartementen in rijksmonument in Groningen

Een nieuwe bestemming heeft het rijksmonument "Het Noorderbad' in Groningen. Het pand is omgetoverd van een zwembad naar luxe appartementen. De appartementen hebben een luxe uitstraling met een knipoog naar het bestaan van het pand.

thumbnail
14 juli 2020

Vakantiegasten verwachten meer luxe dan thuis

In de derde editie van Recreatief Totaal in het artikel: 'In de vakantiewoning wil de gast verrast worden' geven wij aan dat vakantiegasten meer opzoek zijn naar sfeer en comfort tijdens de vakantie.

thumbnail
7 juli 2020

Interieur hotelkamers voor Hotel Onder de Linden

De hotelkamers van Hotel onder de Linden hebben een ware metamorfose ondergaan. De kamers hebben een chique sfeer gekregen die comfortabel en fijn voelen.

thumbnail
1 juli 2020

Nieuwe collectie

Ben jij er klaar voor om kennis te maken met onze nieuwe collectie? Laat je inspireren door onze digitale brochure en zullen we dan samen iets moois gaan maken?

thumbnail
22 juni 2020

Zomersluiting

Bijna zomervakantie! We zijn nog druk bezig met het afronden van projecten voor de zomervakantie.

thumbnail
5 juni 2020

Interieur voor het hoofdgebouw van Landal Aerwinkel in Limburg

Het hoofdgebouw op Landal Landgoed Aerwinkel in Limburg heeft een complete verbouwing ondergaan. Het is een sfeervol interieur geworden met ronde en strakke lijnen.

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!