Privacyverklaring

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee omgaan. Wij vinden het belangrijk dat jouw privacy gerespecteerd wordt en zien het dan ook als een grote verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. De privacyverklaring kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen en het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Gegevens onderneming
De verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens is Ross Tucker, Kapteynlaan 19, 9351 VG in Leek. Ross Tucker is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 02032558. Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, kan dat via ons telefoonnummer 0594 - 516 017 of via ons e-mailadres info@rosstucker.nl.

Doeleinden gegevens verzamelen en verwerken
Op onze website verzamelen en verwerken wij persoonsgegevens voor een aantal doeleinden. Wij gebruiken informatie niet voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in onze privacyverklaring. Ross Tucker verwerkt jouw gegevens alleen met jouw toestemming.

  1. Contactformulier:
    Jouw persoonsgegevens zullen verzameld worden als je contact opneemt via het contactformulier. In dit formulier vragen we alleen naar de benodigde gegevens om je vraag te kunnen beantwoorden en je goed van dienst te kunnen zijn. Wij vragen om de volgende persoonsgegevens:
  • Voornaam
  • E-mailadres
  • Onderwerp
  1. Offerte aanvragen:
    Jouw persoonsgegevens zullen verzameld worden als je via het formulier een vrijblijvende offerte aanvraagt. In dit formulier vragen we alleen naar de gegevens die we nodig hebben om jou een passende offerte aan te bieden. Wij vragen om de volgende persoonsgegevens:
  • Naam contactpersoon
  • Bedrijf/organisatie
  • E-mailadres
  1. Brochure aanvragen:
    Jouw persoonsgegevens zullen verzameld worden als je via het formulier een brochure aanvraagt. Voor het versturen van de brochure bieden wij twee opties aan met als gevolg dat we verschillende persoonsgegevens verzamelen. Wij vragen om de volgende persoonsgegevens:
  • Naam contactpersoon
  • Bedrijf/organisatie
  • E-mailadres

Indien je de brochure per post wilt ontvangen, vragen wij ook nog om de volgende persoonsgegevens:

  • Woonadres
  • Postcode + Woonplaats
  1. Het versturen van nieuwsbrieven:
    Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens om je te informeren via een maandelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrieven zijn gericht op het delen van nieuwtjes, ideeën en tips. Bij elke nieuwsbrief vind je (onderaan) de mogelijkheden om je af te melden en om jouw persoonsgegevens aan te passen. Via het aanmeldformulier worden de volgende persoonsgegevens verzameld:
  • E-mailadres

Algemene verwerking van de persoonsgegevens
Alle persoonsgegevens die wij verzamelen, worden via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen op beveiligde servers. Tijdens het invullen van de contactformulieren worden je gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. Je kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje (https) linksboven in je browser. Dit beschermt jouw privacy door middel van encryptie tijdens een transfer van data.

Gevolgen van het verstrekken van de persoonsgegevens
Wanneer wij persoonsgegevens verstrekken, zorgen wij ervoor dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Echter is het mogelijk dat wij gehouden zijn bepaalde gegevens te verstrekken. Bijvoorbeeld aan de politie in het kader van een opsporingsverzoek. Als duidelijk is dat het gaat om een gerechtvaardigd onderzoek zullen wij, uitsluitend in deze gevallen, de persoonsgegevens verstrekken.

Delen van persoonsgegevens met anderen
Voor het uitvoeren van werkzaamheden, diensten of het bezorgen van artikelen krijgen we hulp van derden. Voor zover deze derden jouw gegevens verwerken in opdracht van Ross Tucker, doen ze dat als verwerker. De gegevens die Ross Tucker ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v:

  1. Microsoft: De e-mail van Ross Tucker wordt gehost bij Microsoft. Als je contact opneemt via de formulieren of via e-mail, worden de betreffende mails opgeslagen op de servers van Microsoft.
     
  2. Mailchimp: Voor het verspreiden van de nieuwsbrieven maken wij gebruik van MailChimp. Op het moment dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jou e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst in MailChimp. Voor meer informatie wat MailChimp met gegevens doet, verwijzen wij je naar hun eigen privacyverklaring.

  3. Transporteur Smilda & zn: De gehele logistiek hebben wij in eigen handen maar om nog sneller te werken, besteden we ook leveringen uit aan Smilda & Zn. Voor het bezorgen van leveringen, delen wij in sommige gevallen jouw naam, adres en woonplaats met transporteur Smilda & Zn. Deze gegevens zijn nodig om de dienst uit te voeren en efficiënter te werken.

Websites van derden
Onze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze websites zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilig manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Duur van de opslag
Jouw gegevens worden voor een langere tijd bewaard door Ross Tucker, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van de afgesproken activiteiten. 

  1. Versturen van nieuwsbrieven:
    Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen in MailChimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Je kunt je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven.

  2. Contact opnemen:
    Op het moment dat je contact opneemt met Ross Tucker via mail worden gegevens als naam, bedrijfsnaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden voor onbepaalde tijd bewaard. Wanneer het contact leidt tot een samenwerking of tot een verzoek tot verder contact, worden je gegevens bewaard totdat ze niet langer nodig zijn.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van persoonsgegevens
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te laten aanpassen of te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@rosstucker.nl. Binnen vier weken zullen wij op jouw verzoek reageren. Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, je adequaat te identificeren met een kopie van een geldig legitimatiebewijs. We raden je sterk aan om daarbij je BSN-nummer en pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te zetten dat het om een kopie gaat en alleen voor ons bestemd is.

Klachten
Wanneer je klachten hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens en de manier waarop wij deze verzamelen, verwerken, delen met anderen en opslaan kun je telefonisch contact met ons opnemen of via mail. Jouw klacht zal zo mogelijk door ons worden behandeld en binnen vier weken krijg je een reactie van ons. Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de nationale toezichthouder, als Ross Tucker bovengenoemde niet naleeft. 

Vragen en feedback
Wij controleren regelmatig onze privacyverklaring en het kan daarom van tijd tot tijd wijzigen. Als we dit doen, dan zullen we dit op onze website aankondigen. Wij raden aan om onze privacyverklaring regelmatig te raadplegen zodat je op de hoogte bent. Als je nog vragen hebt over de privacyverklaring, kun je Ross Tucker als volgt bereiken:

info@rosstucker.nl

0594 – 51 60 17

Kapteynlaan 19 |9351 VG | Leek

 

Deze verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 19 september 2018.

Wij werken op diverse locaties die deel uit maken van onderstaande organisaties:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!