Onze passie al meer dan 45 jaar

Ross Tucker, gevestigd in Leek, is een familiebedrijf waarin samenwerking en respect voor mens en milieu belangrijk is. Vanuit deze basis streven wij constant naar manieren om ons meubilair nóg beter en sneller te kunnen leveren, waar en wanneer jij maar wilt. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod flink uitgebreid en beschikken we over een magazijn van ruim 4000m² en een kantoor mét showroom van 750m². Ook voor in de toekomst is er voldoende ruimte voor uitbreiding!

Meubels op maat
Met een basis gebouwd op hard werken, zijn wij gegroeid tot een toonaangevende importeur van meubelen voor recreatie, hotel, zorg, studentenhuisvesting, en kantoor. Geen saai standaardmeubilair maar meubelen in veel verschillende kleuren en stoffen, afwijkende afmetingen of juist compleet op maat gemaakt voor de klant. Van salontafels tot barkrukken, banken, en nachtkastjes: wij kunnen dit allemaal op maat voor jou produceren. Wij weten als projectinrichter met jarenlange ervaring als geen ander hoe deze elementen geïntegreerd kunnen worden tot een sfeervol en uniek interieurontwerp.

Ons ruime magazijn is voorzien van een grote werkplaats waar assemblage van verschillende producten plaatsvindt. Hierbij kun je denken aan tafelonderstellen, tv-tafels, linnenkasten, nachtkastjes of dressoirs. De producten worden hier geheel of gedeeltelijk geproduceerd, gecontroleerd en verpakt voordat ze op transport worden gezet. Constructies van nieuwe ontwerpen worden vooraf door ons gecontroleerd. Daarbij doen we regelmatig een check of goederen nog steeds aan de vereiste kwaliteit die wij van een product verwachten voldoet. 

Slimme efficiënte logistiek
Bij Ross Tucker hebben we de gehele logistiek in eigen handen waardoor we garant staan voor tijdige leveringen en een efficiënte inhuizing. Ons streven is daarom ook om alle leveringen zoveel mogelijk te bundelen. Om nog efficiënter en sneller te werken, besteden we ook leveringen uit aan transporteur Smilda & Zn. Smilda is gevestigd op het zelfde industrieterrein en met een basis gebouwd hard werken en afspraak is afspraak!

Beleef en ervaar zelf de unieke collectie van Ross Tucker in onze ruim opgezette showroom in Leek. In alle rust kun je ons totale aanbod van stoelen, banken, tafels en kasten bekijken. Onze medewerkers staan klaar om je goed te adviseren over projectmeubilair voor onder andere de recreatie, zorg, hotel, studentenhuisvesting, kantoor en horeca.  Je kunt hier contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak!

 

Wij zijn trotse partner en dealer van:
Wil je een offerte ontvangen?
Of heb je een Vraag?
Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een antwoord of een offerte op maat!